Over ons

Miracles is ontstaan in 2009 en het evenement heeft onder leiding van Des Balentien voortgeduurd tot en met 2015. Tijdens deze jaren hebben enorm veel talenten een plek op het podium van het Miracles event gekregen en hebben veel jongeren een stageplek binnen het bedrijf weten te bemachtigen.

De visie om een platform te creëren voor jongeren heeft Des nooit losgelaten. Sinds 1 mei 2022 is zij weer gestart met het organiseren van het Miracles event, maar dit keer anders. Zij betrekt de jongeren nu op een heel andere manier en zorgt zo dat de Miracles Junior Academy-jongeren echt werken aan hun persoonlijke groei en ontwikkeling. We zien en horen steeds meer verhalen dat de mentale gezondheid van onze jongeren enorm achteruit gaat. We love Miracles wil dit tegenaan.

Miracles is een platform voor 13 tot en met 17-jarigen. Wekelijks komen er ruim 20 jongeren samen om te werken aan onder andere talentontwikkeling, maar ook persoonlijke groei en ontwikkeling. Tegelijkertijd leren de jongeren ook een event organiseren.

Dit event heet Miracles en we hanteren een zerotolerancebeleid. Dit betekent dat er a geen alcohol, drugs of sigaretten worden toegestaan tijdens het evenement. Ook zullen de beveiligers en toezichthouders geen waarschuwing geven bij het niet opvolgen van het reglement en wordt een jongere meteen verwijderd van het event.

Wat vinden tieners?