Voor ouders

Nog niet op de hoogte van onze huisregels? Hieronder hebben we de meest belangrijke regels kort voor je uiteengezet. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je ons altijd bereiken via het contactformulier.

Toezichthouders

Tijdens het event zijn 4 toezichthouders aanwezig die de taal van de jongeren spreken doordat zij ook echt in verbinding staan met de doelgroep.

Beveiligers

Er zijn daarnaast ook gecertificeerde beveiligers aanwezig die, waar het nodig is, zullen optreden om de veiligheid te waarborgen.

Zero tolerance

Wij hanteren een zerotolerancebeleid. Dit houdt in dat, als een jongere zich niet houdt aan het reglement of aanwijzingen, de persoon meteen wordt verwijderd.

Kluisjes

Wij zijn als organisatie niet aansprakelijk voor enige diefstal, verlies of beschadiging. Op het event zijn kluisjes te huur voor 2,- euro per kluis.

I.D. Verplicht

Een identiteitskaart is verplicht. Dit mag ook een kopie zijn of een digitaal exemplaar. Zonder I.D. wordt er geen toegang verleend tot het event.

Dubbel-check

Om de volledige veiligheid van onze bezoekers te garanderen, zullen jassen, tassen en broekzakken bij de ingang worden gecontroleerd.